"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, 26 July 2013

Nak kurus dengan 10 manfaat Cinch Shake...!

Sementelah ESP saya dh habis... astu kt semua branch Shaklee pun dh habis, kna pre order.. so saya decide utk try Cinch Shake... Cinch Shake ni ada 3 flavour iaitu Cafe Latte, Choc dan Vanilla... Choc dan Vanilla dh biasa sgt kan... jadi saya pilih Cafe Latte... dlu saya mmg peminat tegar kopi... tp bila dh msuk 3 series ni... kdg2 sakit kepala kan minum kopi byk2... lg 1 saya pnah terbaca kt mana ntah (hehehe nti kita google)... yg pengambilan kafein ni menghalang penyerapan kalsium... amik Cinch Shake Cafe Latte confirm x sakit kepala... malah blh kurus...! hihihi...

Sahur pg ni br try... maser bukak seal can tu.. adoiyaiii wanginya bau kopi... saya shake 1 scoop Cinch Shake jer dgn 1 sudu besar Mealshakes... sedappp... astu sbb 1st day try... x brani lah nk amik tu jer kan... so senduk nc dan lauk sket... tapi... x leh nk abiskan nc tu sbb rs kenyang... klu paksa jugak mkn, mau terkeluar smua... yerlah Cinch Shake ni mcm replacement dgn mkanan yg kita biasa ambil... dh kata nk kurus kan... hihihi... so no wonder lah rs kenyang...

Ni serba ringkas info psal Cinch Shake... ♥♡♥

1. Minuman yg sungguh lazat dan berzat utk membantu memelihara otot yg penting
2. Memberi khasiat seperti satu hidangan tetapi dgn rasa seperti santapan manis/pencuci mulut
3. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dgn asid amino leusine
4. Diperkaya dgn Leucine utk memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan
5. Terdapat 24gm protein dlm setiap sajian bg membolehkan anda berasa puas dan kenyang
6. Mempunyai kandungan serat yg tinggi iaitu 6gm dlm setiap sajian
7. Nilai glisemia yg rendah untuk mengekalkan paras gula dlm darah yg normal dan mengekalkan tenaga
8. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yg penting
9. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
10. Soya bkn GMO

Menarik bkn...? Program pengurusan bdn Shaklee x der nk overclaim2 tau.. kurus dlm brapa hari etc mcm produk2 kurus yg byk kt luar sana... tp kurus dgn sihat... percaya x sesetgh produk kurus tu, mmg la kurus dgn cpt tp bila dh kurus, kulit gelebeh jer... kan?? X mo x mo x mo... yg eloknyer bila kita kurus, bdn pun ader shape dan kulit/otot terbina dgn cantik... br la mner2 part yg 'tenggelam' dlm lemak tu menyerlah... hihihi... paham x?

Berminat?
Contact saya tau... Miza Zamani Ahmad
Sms/Whatsapp : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Like Page : Mama Mayya Healthcare

Love n' Care... ♥♡♥

Thursday, 25 July 2013

Banyaknya Manfaat Chewable Vitamin C Shaklee!!

Td lepas berbuka saya nk amik vitamin2 saya mcm biasa.. tetiba ada pulak si kecik Yaya sibuk nk join... vit C yg baru smpi td ptg saya rasmikan (heheh).. bukak dan cecah kt lidah dia... saya imagine mesti dia lari pya.. sbb bg saya Vit C ni masam... (sebenarnya saya ni yg tak tahan masam... hehehee)... lgpun saya penah letak Vit C ni dlm botol air masak Yaya... bercinta dia nk ngabihkan... tp guess what... sebaik dia rs Vit C tu.. terus duduk dpn mama... Yaya ni pangai dia klu dia rs apa yg kita suap tu sedap mmg dia akan stay kt kita... tp klu x sedap... nti dia callo betey... hihihi... so mama dia pun bertabah la pegangkan Vit C tu bg dia kunyah dgn gigi depan dia yg cumil tu... igtkan x abis... tp dia x berganjak... smpi abis sebijik Vit C tu dia kunyah... muka releks ja... hihihi...  saya per lg... sbg seorg ibu mestilah saya rs hepi bila dia nk mkn vit tu.. sementelah la ni Yaya tgh selsema... syukur... senang keja mama pasni... hihihi...

Meh tgk apa kelebihan Chewable Vitamin C nih...

1. Meningkatkan antibodi badan
2. Menjaga salur darah
3. Sebagai anti oksidan
4. Meningkatkan antibodi ibu hamil dan kandungan/antibodi di dalam susu ibu yg menyusu dan anak yg sedang menyusu
5. Bagi ibu2 yg menghadapi puting melecet/luka/berdarah, in sha Allah akan mudah sembuh
6. Kulit makin bersih, cerah dan cantik
7. Membantu pembentukan kolagen dgn lebih baik
8. Sgt perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran
9. Melindungi sel penting dlm pembinaan kolagen dlm membina dan menguatkan sel-sel tisu dlm badan
10. Sangat penting untuk gusi dan gigi yg sihat
11. Ianya juga membantu dalam penghadaman zat
12. Vitamin C juga dapat membantu mempertingkatkan kadar serapan zat besi yg sgt penting untuk pembentukan hemoglobin yang membawa oksigen dlm darah.

Pengalaman saya sendiri mengambil Vit C semasa mengandungkan Yaya dan bersalin secara pembedahan memberikan pengalaman manis.. maser mengandung tu ader yg tegur kulit saya nmpk makin cerah... dan bayi yg dilahirkan -->> Yaya le tuee... hihihi... kulitnya putih kemerah2an... luka pembedahan saya juga cpt sembuh dgn pengambilan Vit C secara konsisten... jd sepjg tempoh berpantang saya rs sihat dan cergas... dan kuat utk bergerak...

Kita adalah apa yg kita ambil setiap hari... kesihatan adalah satu nikmat yg perlu dijaga dan disyukuri...

Berminat...?
Contact saya ye...
FB: Miza Zamani Ahmad
Sms/Whatsapp : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Like page Mama Mayya Healthcare utk info terkini...

Love n' Care... ♥♡♥♡

Kebaikan Lecithin Shaklee - Bukan Sekadar Kurus...!

Lecithin Shaklee ni antara produk untuk menguruskan badan yang terbaik...  Ramai yg dh mencuba dan mengakui keberkesanannya...  Jom tgk apa yg best sgt dgn lecithin ni... :))

  • bertindak sebagai pelarut untuk kolesterol, triglycerides dan lemak-lemak yang lain. Ia membantu mencegah penyakit-penyakit seperti tekanan darah tinggi, stroke, penyakit berkaitan hati, arteri yang mengeras.
  • Dalam proses penurunan berat badan, ia bertindak mengemulsikan lemak (ianya memecahkan lemak).  Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian.
  • Lecithin memainkan peranan utama dalam penyerapan zat-zat penting dari saluran darah ke dalam sel-sel badan.
  • Lecithin merupakan sebahagian dari unsur yang mengelilingi fiber saraf.  Tanpanya, fungsi saraf ni kurang efisien.  Sebab tu orang yang menderita akibat multiple sclerosis, fibromyalgia, tekanan, PMS dapat merasakan kesan yang positif apabila mengambil Lecithin.
  • Lecithin membantu sistem imunisasi dengan membalut sel darah merah kita dan seterusnya memberi perlindungan dari serangan virus, germs dan bakteria.  Di samping itu, struktur lecithin itu sendiri melindungi sel dari teroksida.
  • Lecithin juga dikenali sebagai makanan otak dan saraf.  Ia membantu sel otak berkembang, penting dalam transmisi saraf impuls dalam otak dan memainkan peranan dalam neuro transmitter (berkaitan short term memory).  Lecithin dipercayai mampu mengurangkan atau mencegah senility (nyanyuk) atau Alzheimer's disease.
  • Lecithin juga dikatakan sumber hormon neurotransmitter di mana ia menggalakkan proses tidur.  Kekurangan hormon ini dikatakan punca insomnia.
  • Lecithin adalah asid lemak perlu yang penting dalam penjagaan paru-paru kerana kebolehannya mencairkan mukus dan mencegah iritasi.  Dan sebab itulah ianya berguna bagi orang yang ada alergi, hay fever, asthma, bronkitis dan emphysema.
  • Lecithin bertindak sebagai pelincir bagi joint (sendi2) dan membantu dalam penjagaan tisu buah pinggang as well as the sistem penghadaman.
  • Lecithin adalah zat untuk kecantikan.  Ianya perlu dalam menghasilkan rambut yang sihat, cantik berkilat, kulit yang lembut gebu dan juga dalam mencegah eczema.
  • Lecithin diperlukan dalam penghasilan pelbagai hormon seperti epinephrine.  Sebab itu ianya amat berguna dalam mengurangkan atau mencegah PMS dan gejala2 menopause.
Berminat?
Contact saya for more details...

Miza Zamani Ahmad
019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Like Page https://www.facebook.com/MamaMayyaHealthcare untuk info terkini



Thursday, 18 July 2013

Kurus dengan Slimming Set Shaklee...!

Baru-baru ni (6/7/13) sebelum masuk bulan puasa saya timbang berat badan saya... alahh.. guna mesin yg kena byr 20 sen tu... hehehe... bkn apa, saya suka timbang kt mesin mcm tu sbb kita leh simpan rekod... kan siap ukur tinggi, bmi dan print dpt slip kan.. kih3..


Maser timbang tu suspen gak pikir naik ke turun... sbb slalu naikkk jer... tgk2... erkkk? 75.1kg? Biar betul... sbb slalu2nya bila saya timbang... berat saya tkkan kurang dari 76.. 78... dan yg terkini saya timbang bulan Mac lalu... 80kg! 5 kg nihhh... biarrrr betulll... ati berbunga2 tp tk mau seronok sgt lah sbb kdg2 mesin ni pun ting tong jugak (bg sedap ati..)



Astu bila blk kg... mak dan adik saya tegur muka saya nmpk kecik... kira nmpk kurus la tu.. hergh3... berbunga2 lagi.. control jiwa lagi.. hehehe...

Semlm lak, lps dh lama tk pakai satu skirt tu (sbb skirt tu cam 'sesak napeh' sket kt pinggul, cam tk berapa selesa).. saya pakai.. astu saya notice, skirt tu cam loose sket kt part yg sesak napeh tu...! wahhh... apakahhh..... tya kt anak sulung saya... dia pun ngaku nmpk loose... Gumbira...! Gumbira...! Tak sabar lak nk p timbang lagi... heheheh

Selama ni saya mmg amik Set Family Wellness... tp set kurus ni baru lah start dlm sebulan dua... sbb rs syg baju byk yg makin tk muat.. jom tgk apa yg ada dlm Set Slimming Shaklee ni... :))


 

Note : Bukan kena amik semua kt atas tu yer... blh pilih ikut bajet anda... :))

Langkah 1 : Detoks

Dah mcm2 ubatan kita ambil untuk membantu diet. Tapi mcm tk function/tak jalan... Masih tak turun dan tak nampak perubahan. Ini disebabkan oleh proses detoks tak berlaku... So, langkah pertama yang perlu dilakukan adalah proses DETOX.

Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Proses pembakaran lemak dan pelangsingan badan pun lebih mudah berlaku.

Apa yang sesuai untuk detox? 


Produk Shaklee yang sesuai untuk detox adalah Herb-lax (skrg ni Out of Stock) atau Alfalfa Complex. Bagi mereka yang tidak mengalami masalah sembelit boleh cuba Alfalfa Complex dan Herb-lax sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit. Ibu-ibu yang menyusukan anak tidak disyorkan mengambil Herb-Lax kerana bimbang jika kesannya akan dapat juga pada anak (anak mungkin cirit birit). Alfalfa Complex sangat sesuai untuk ibu menyusu selain untuk kurus ia juga sebagai 'milk booster'. Juga dapat merawat keputihan dll.
Untuk detoks ni boleh pilih samada Alfalfa Complex atau Herblax 

Langkah 2 : Memecah Lemak = Lecithin atau Omega Guard

Berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak. Lecitin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak....dalam perkataan ringkasnya, ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah...dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Manakala Omega Guard pula selain membakar lemak, juga mengandungi Omega 3 yang meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lebih lama.

Langkah 3 : Protein
Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh meningkatkan perkembangan otot menjaga nafsu makan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sebanyak 35%. Protein juga mengelakkan berlakunya diet yo-yo dan menghalang berat badan badan naik dengan mendadak. 

Selepas kurus, badan akan mudah mengelebar/gelebeh, dengan pengambilan protein akan membentuk otot yang gelebeh dan membuatkan badan solid.

Saya cadangkan anda ambil antara Cinch™ Shakes atau Energizing Soy Protein (ESP) untuk protein, bergantung kepada bajet anda.


Cinch™ Shakes
Campuran Proprietari Protein dengan Leusina
• Bebas Laktos
• Rendah glisemik
• Soya Bukan-GMO

Cinch™ Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan. 

• Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan
• Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas
• Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan
ESP - Energizing Soy Protein
Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.  Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

ESP Shaklee:
• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

Gabungan ketiga - tiga produk ni sangat berkesan untuk menurunkan berat badan. Tapi pengambilan makanan yang seimbang dan diet yang teratur juga sangat disarankan untuk kekal langsing!!!

Pengambilan air sebanyak 2 hingga 3 Liter sehari adalah wajib untuk memudahkan proses pelangsingan dan penyerapan suplemen yang diambil..  Paling penting adalah ISTIQAMAH = KONSISTEN untuk result yang mantoppp!!

Nak kurus tapi tk banyak bajet? Contact saya utk tawaran menarik, sesuai dengan bajet anda... sempat lagi ni klu nk kurus di pagi raya...! hehehehe... XOXO


Luv n' Care...

FB : Miza Zamani Ahmad

SMS/Whatsapp : 019-4567 268

mayya7278@gmail.com

Page : 
https://www.facebook.com/MamaMayyaHealthcare - LIKE untuk info terkini...

Credit to : Nur Insyirah

Wednesday, 17 July 2013

Kebaikan GLA Complex Shaklee Vs Evening Primrose Oil (EPO)

Rata-rata wanita di Malaysia mengambil suplemen Evening Primrose Oil (EPO) untuk penjagaan kesihatan/kecantikan luar dan dalam... Tapi sebenarnya yg kita tk tahu (org lain Miza tk tahu la kan.. tp Miza ni la baru tahu sejak join Shaklee ni.. hehehe), rupanya... suplemen utk penjagaan wanita tu sebenarnya GLA (gamma linolenic acid)... dan yg banyak di pasaran adalah GLA yang dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO)...


Shaklee pun ada produk GLA untuk kesihatan wanita... tp bkn dihasilkan dari EPO.. GLA Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih dari 2x ganda GLA dalam EPO. Borage juga adalah 3 kali lebih dari segi bioavailabiliti dan 3x lebih berkesan dari EPO. Shaklee mengekstrak GLA dari borage yang ditanam secara organik di kawasan Saskatchewan.


Semua kapsul mengandungi lebih 300mg GLA which is sumber terbaik Omega 6. Digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.  Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh ShakleeGuard, anti-oksidan semulajadi yang dipatenkan.  Bioavailabilitinya dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap dan mengadun ke dalam sel dan tisu.

Manfaat Utama GLA Complex Shaklee

Herba tradisi yang dipercayai
~ Borage adalah herba kegemaran orang Barat.  Ianya merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina.

Mengawal selia estrogen dan testosteron
~ GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormone lelaki dan wanita (hahhhh lelaki pun buleh amik GLA ni tau...!), memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit payudara.

Melambatkan menopaus
~ Memperbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, insomnia, ketidakhadaman, depresi.  Pengambilan jangka panjang akan melambatkan penuaan, mengetatkan uterus, memberi tone kepada uterus untuk kulit lebih muda.

Memperbaiki prostatomegaly
~ GLA memperbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing

Menentang kanser
GLA adalah anti-oksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.

Memperbaiki inflamasi kulit
~ Ianya mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea, kurap.  Ianya juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma, arthritis.

Menghalang komplikasi diabetes
~ Merendahkan gula darah, berkesan untuk diabetes semasa hamil dan usia tua.  Meringankan kebas dan kesakitan disebabkan oleh gula darah yang tinggi.

Pelangsingan dan menghalang tambah berat badan
~ Merendahkan kolesterol LDL, menghalang pertambahan berat badan dengan berkesan, memberi tone pada kulit dan otot untuk wanita secara berperingkat untuk mencapai bentuk badan cantik, menghalang penambahan berat badan.  Ambil semasa perut kosong untuk mengelak keasidan hiper.

Menghalang tekanan darah tinggi
~ Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, pengembangan salur darah, memperbaiki tekanan darah tinggi, mengelak masalah jantung seperti arterioskelerosis dan myocardical infarction.

Memperbaiki tekstur rambut
~ Memperbaiki rambut kering dan keadaan rambut gugur.

Hiperaktif dan Autisma (ADD/ADHD)
~ Dibukti secara klinikal bahawa GLA minyak ikan memperbaiki keadaan kanak-kanak berautisma, sukar memberi tumpuan untuk belajar dan hyperaktif.

BEST INFO!

GLA bukan hanya untuk wanita.  Sebenarnya, suplemen GLA asid linoleik yang sama penting seperti asid amino tidak boleh dihasilkan oleh tubuh manusia, ianya hanya diperolehi dari makanan.  Sangat penting untuk kanak-kanak (potong gel lembut dan campurkan isinya ke dalam makanan), remaja, dewasa dan juga selepas menopaus dan andropause (menopaus lelaki).

Ramai yg dh cuba dan berpuas hati... anda bila lagi....?







Berminat...?  Hubungi Miza...
FB : Miza Zamani Ahmad
SMS/Whatsapp/Wechat : 019-4567 268
Emel : mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare -- LIKE untuk info terkini...

Tuesday, 16 July 2013

Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa ~ Mighty 3 Gems Shaklee..

Aslm wbr,

Lamanya tk bersiaran kan... pejam celik pejam celik dh 7 hari kita berpuasa.. Masih belum terlambat kot kan utk saya ucapkan Selamat Berpuasa, Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak.. semoga Ramadhan kali ini akan dapat kita tempuhi dengan lebih baik daripada Ramadhan yang lepas...  



Ramadhan kali ni, di sesetengah tempat disambut dalam keadaan yang berjerebu.. walaupun jerebu dh kurang banyak dari bulan Jun ritu... tp cuaca dan persekitaran masih di tahap yang tidak sihat...  Kejap panas, kejap ujan... so badan pun mulalah kan.. kejap ok, kejap lemau... hihihi...



Yang wajib ada kat umah saya pada bulan puasa ni mcm thn lepas... set Mighty 3 Gems Shaklee... anak no.2 saya, Ain.. belum masuk bulan puasa lagi dh pesan, "mama nti jgn lupa bli air oren mcm puasa thn lepas tau..." Air oren tu Performance Drink Shaklee... hehehehe..  Apa Set Mighty 3 Gems ni..? Jom tengok...



Dalam Set Mighty 3 Gems ni ada 3 bestseller Shaklee... iaitu Energizing Soy Protein, Meal Shakes dan Performance Drink... ketiga2 ni diambil semasa sahur dengan cara shake ketiga2 nya untuk mendapat satu minuman yang enak dan berkhasiat... rasa masam2 manis buat anak2 dan saya sendiri tak jemu nk amik tiap2 kali sahur...  lps berbuka puasa pun blh amik juga kalau nk beri tenaga utk berterawih atau bgn malam utk qiamullail... boleh juga kalau nk shake dgn minuman lain cthnya dengan Peel Fresh, Nestle Bliss dll untuk tukar2 selera... 


Energizing Soy Protein (ESP) terkenal sebagai pembekal tenaga bagi membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.  

Manakala Meal Shakes pula adalah minuman nutrisi lengkap, menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu bagi meningkatkan kadar penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita.  Bagus juga untuk detoksifikasi kerana kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.  

Performance Drink pula mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh.  Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride.  Juga dapat mencegah penyahhidratan, mengurangkan kehausan, melembabkan kulit dan kelihatan muda.

Dengan pengambilan Mighty 3 Gems ni, semasa berpuasa... anda akan dpt kebaikan berikut..

  • bertenaga sepanjang hari
  • membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan
  • dapat mengekalkan paras gula
  • produktiviti kerja meningkat
  • memelihara kesihatan secara menyeluruh
  • kulit dan muka cantik dan bermaya
  • tiada sembelit
Siapa yang patut ambil Set Mighty 3 Gems ni??

  • Individu yang terpaksa bekerja di luar dan terdedah kepada cuaca panas
  • Kanak-kanak yang baru belajar berpuasa
  • Pelajar
  • Atlet
  • Warga emas
  • Ibu menyusu
  • Ibu hamil yang tiada selera makan
  • Mereka yang aktif dalam kerja harian
Lepas bulan puasa pun boleh amik juga... hehehe... tk lah terhad dalam bulan puasa.. cuma kalau amik dlm bulan puasa tu.. kita akan rasa lebih bertenaga, tak dehyrate, tak letih2...

Dapatkan set Mighty 3 Gems sekarang...!  Ramai yg dh cuba dan mengakui mmg best sgt set ni...!

Untuk pertanyaan, konsultansi dan pesanan produk boleh hubungi saya di :

FB : Miza Zamani Ahmad
Sms/Whatsapp : 019-4567 268
Emel : mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare - LIKE untuk info terkini