"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, 26 July 2013

Nak kurus dengan 10 manfaat Cinch Shake...!

Sementelah ESP saya dh habis... astu kt semua branch Shaklee pun dh habis, kna pre order.. so saya decide utk try Cinch Shake... Cinch Shake ni ada 3 flavour iaitu Cafe Latte, Choc dan Vanilla... Choc dan Vanilla dh biasa sgt kan... jadi saya pilih Cafe Latte... dlu saya mmg peminat tegar kopi... tp bila dh msuk 3 series ni... kdg2 sakit kepala kan minum kopi byk2... lg 1 saya pnah terbaca kt mana ntah (hehehe nti kita google)... yg pengambilan kafein ni menghalang penyerapan kalsium... amik Cinch Shake Cafe Latte confirm x sakit kepala... malah blh kurus...! hihihi...

Sahur pg ni br try... maser bukak seal can tu.. adoiyaiii wanginya bau kopi... saya shake 1 scoop Cinch Shake jer dgn 1 sudu besar Mealshakes... sedappp... astu sbb 1st day try... x brani lah nk amik tu jer kan... so senduk nc dan lauk sket... tapi... x leh nk abiskan nc tu sbb rs kenyang... klu paksa jugak mkn, mau terkeluar smua... yerlah Cinch Shake ni mcm replacement dgn mkanan yg kita biasa ambil... dh kata nk kurus kan... hihihi... so no wonder lah rs kenyang...

Ni serba ringkas info psal Cinch Shake... ♥♡♥

1. Minuman yg sungguh lazat dan berzat utk membantu memelihara otot yg penting
2. Memberi khasiat seperti satu hidangan tetapi dgn rasa seperti santapan manis/pencuci mulut
3. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dgn asid amino leusine
4. Diperkaya dgn Leucine utk memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan
5. Terdapat 24gm protein dlm setiap sajian bg membolehkan anda berasa puas dan kenyang
6. Mempunyai kandungan serat yg tinggi iaitu 6gm dlm setiap sajian
7. Nilai glisemia yg rendah untuk mengekalkan paras gula dlm darah yg normal dan mengekalkan tenaga
8. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yg penting
9. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
10. Soya bkn GMO

Menarik bkn...? Program pengurusan bdn Shaklee x der nk overclaim2 tau.. kurus dlm brapa hari etc mcm produk2 kurus yg byk kt luar sana... tp kurus dgn sihat... percaya x sesetgh produk kurus tu, mmg la kurus dgn cpt tp bila dh kurus, kulit gelebeh jer... kan?? X mo x mo x mo... yg eloknyer bila kita kurus, bdn pun ader shape dan kulit/otot terbina dgn cantik... br la mner2 part yg 'tenggelam' dlm lemak tu menyerlah... hihihi... paham x?

Berminat?
Contact saya tau... Miza Zamani Ahmad
Sms/Whatsapp : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Like Page : Mama Mayya Healthcare

Love n' Care... ♥♡♥

No comments:

Post a Comment