"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Saturday, 17 August 2013

Advance Joint Health Complex - Ubati Sakit Sendi

Advance Joint Health Complex (AJHC) mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yg tlh ditunjukkan di dalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi di dlm jangka masa seawal 5 hari - hampir 28% lbh pantas dari yg didakwa oleh 1 jenama terkemuka!

AJHC membantu sendi sihat dlm 3 cara :

1. Meningkatkan cushioning - Glukosamin membantu memelihara rawan (cushioning perlindungan di antara sendi yg membolehkan pergerakan lbh bebas)

2. Memelihara tisu penghubung yang sihat - zink, kuprum, manganese dan Vitamin C membantu membina kolagen dll komponen tisu penghubung yg memberi kekuatan dan struktur kpd sendi

3. Meningkatkan keselesaan sendi - Ekstrak Boswellia pantas membantutkan mekanisma respons stres tubuh untuk memperbaiki keselesaan sendi.

★★ Rata2 ramai responden yg berpuas hati setelah mengambil AJHC... boleh solat dgn lbh selesa.. x sakit smasa rukuk dan sujud... sengal2 kaki dll beransur hilang... dan mcm2 jenis sakit sendi..

Jom hadiahkan pada ibu ayah agar mereka dpt nikmati usia emas dengan lbh selesa... ♥♥

Nk tya lg..? Hihihi... ke nk oder?
~ Pm Miza Ahmad
Sms/whatsapp 019-4567 268
Http://mama-mayya.blogspot.com
Page : Mama Mayya Healthcare

No comments:

Post a Comment