"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Saturday, 7 September 2013

Guna Semula Canister/Jar Shaklee Anda...!

Fuhhh selesai satu lagi canister hari ni... (sebenarnya dh lama abihnyer tp rini baru buat hehehe...).  Saya suka sgt kalau Mealshakes ke, ESP ke, Cinch Shake ke atau Performance Drink saya habis... sbb saya suka re-use balik canister tu... boleh isi susu tepung, tepung, milo dan macam2 lg... canister ni BPA free tau.... pastu isi dalam tu... susu, milo, tepung pun sentiasa dlm good condition.. tak masuk angin, x jadi keras... best kan...? Tak yah susah2 nk bli bekas kedap udara mahal2... free jer!


So kalau uolls ader canister/jar Mealshakes, ESP, Performance Drink atau Cinch Shake tu... jgn lah buang bila dah abis isi dlm tu yea... leh re-use balik.. dapur/kabinet pun kemas jer teratur...

Terbaiklah Shaklee.. sentiasa selamat, sentiasa mesra alam...!

Love n' Care.. XOXO



BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD
SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment