"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Thursday, 10 October 2013

Set Kurus Bajet Shaklee

Apa nak buat kalau sedar-sedar baju dlm almari tu semua dah jadi macam pembalut nangka?? Menjerit..? oh no no no....! rileks kakak, kakak rileks... hehehe...  setiap masalah ada penyelesaiannya... kan..? Sekarang ni ada banyak pilihan produk untuk kuruskan badan.. yang penting sebelum pilih tu... tengok dulu... produk tu ada sijil halal tak.. ada kelulusan KKM tak... ada guna bahan2 berbahaya tak.. selamat tak untuk jangka masa panjang... jgnlah nanti macam mana cepatnya berat badan turun, begitu jugak cepatnya berat badan naik selepas stop produk tu...

Dengan set Kurus Shaklee... dijamin berkesan, dijamin selamat dan dijamin mesra alam...  Yang paling penting sekali... berat badan turun dengan cara yang sihat... kalau korang rasa macam tk der bajet... hah.. ni set Kurus Shaklee yang paling bajet sekali!


Dalam set kurus bajet ni, Lecithin berfungsi sebagai pemecah lemak dan kolesterol... macam mana tu? Lecithin ni bertindak sebagai 'pembersih' salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid di dalam tubuh.  (Pengambilan dalam kuantiti yang banyak akan mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang).  Lecithin juga pelembut najis yang berkesan, ianya melembabkan usus dan meleraikan toksin di dalam usus... jadi sesuailah sangat kan utk elakkan obesiti dan sembelit...

Lepas dah bakar lemak semua tu... haruslah amik Alfalfa... kenapa..? Sebab dalam pengurusan berat badan ni kita mesti ada amik serat.. Alfalfa sumber serat jugak tau... Alfalfa juga berfungsi untuk menyingkirkan lemak dan kolesterol... kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.  Alfalfa saja yang mengandungi saponin, macam span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

Banyak lagi sebenarnya fungsi Lecithin dan Alfalfa ni selain daripada yang saya nyatakan di atas... bukan untuk kurus saja tau.. malah untuk kulit yang cantik, daya ingatan yang kuat, kesihatan dalam usus dan perut, alahan dan macam-macam lagi.


Sebab tu ramai customer saya yang ambil set kurus bajet ni selalu bagi feedback rasa badan lebih ringan, tak lapar dan perut rasa bersih jer...

Berbaloi untuk dapatkan set Kurus Bajet ni... dahlah harga mampu milik, pastu bukan setakat kurus, malah badan juga rasa lebih sihat...

BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment