"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Tuesday, 1 October 2013

Tampil Muda dengan Shaklee Collagen Powder

Rini saya nk share tentang produk Shaklee yang hebat diperkatakan bulan ni... kenapa bulan ni pulak... sebelum ni tak der org bercakap ke...? Hehehe.. sebelum ni pun sana sini dah orang bercakap pasal produk yg best ni... tapi bulan ni Shaklee Collagen Powder lebih meletop2 sebab... bulan ni Shaklee Collagen Powder jadi product of the month untuk Oktober 2013...!



So sesiapa yang dah lama dok berkenan kt Collagen Powder ni tapi dok teragak2... dok berkira2 lagi.. hah, ni lah masanya utk beli at least sekotak..! Memang berbaloi2.. ruginya kalau tk beli bulan ni... kali terakhir Collagen Powder ni promo bulan Disember 2012 yang lalu... lama gak kan baru dia mai blk... hehehe... saya pun dah berkira2 nk grab barang sekotak... ngeeee... nk comey jugak...! ekekekek

Kalau masih teragak2... jom baca info tentang Shaklee Collagen Powder  ni...

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.






Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Kenapa kita perlu amik kolagen?

KERANA... semakin kita menua, tubuh kita semakin kurang menghasilkan kolagen, yang mana akan mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, di samping kulit yang semakin kendur.  Umur bukanlah hanya satu faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen dalam tubuh kita.  Kerosakan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan faktor luaran seperti matahari, radikal bebas di udara, air dan nutrisi, merokok dan macam-macam lagi.  Oleh itu, Shaklee Collagen Powder, mampu membantu kulit kita mengekalkan ELASTISITI semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut.

Manfaat Utama...

TAMPAK LEBIH MUDA
  • Kolagen juga bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula.
  • Kuku akan menjadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat.
  • Kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik.  Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.
  • Membantu menghilangkan tanda penuaan.
RASA LEBIH MUDA
  • Kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium. Kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh.
  • Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran di sendi-sendi.
  • Baik untuk mata.  Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal.
  • Memastikan otak sentiasa sihat.  Sel glya membekalkan nutrisi kepada otak dan ini disokong oleh kolagen.  Adalah penting untuk menentukan agar otak mendapat manfaat kolagen supaya minda tetap berkeadaan baik semakin kita menua.
Yakin kan..? heheehe... kalau yakin... jom kita grab sekotak... lps dah grab sekotak tu.. saya gerenti korang akan terus jatuh hati dengan Shaklee Collagen Powder ni... tak kenal maka tak cinta kan...

Jgn malu2 nak tanya ok... dengan setiap pembelian dari saya, korang akan dapat consultation exclusive... jadual pemakanan free dan macam2 lagi...

Love n' Care.. XOXO...!

BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment