Posts

Showing posts from November, 2013

Strok Pulih Dengan Vivix Shaklee!

Image
Lama tak bersiaran, hehe... hari ni nak share testimoni dari seorang anak yang rasa bersyukur sgt sebab ibu kesayangannya yang kena strok telah sembuh setelah mengambil Vivix...
Tak ada yang lebih membahagiakan selain daripada melihat orang yang kita sayang dapat menjalani kehidupan seperti sedia kala kembali kan? Tiada yang mustahil... yang penting kita berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada orang yang kita sayang...
Sampai ketemu lagi... :)




BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?
BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?
HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR ID NO. 913363 MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare

COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

Tips berpantang dengan Set Berpantang Shaklee - Master Hadhatina

Dari semalam datang angin nak melayan layan You Tube... pastu tingat yang Master Hadhatina ada upload video Tips Berpantang dgn Set Berpantang Shaklee kat You Tube... so layan video tu pulak...

Kalau dalam susur galur Jutawan, Master Hadhatina ni kira nanny saya la... sbb dia upline mama saya, Norhanita Yusof... hehehe... walaupun tk pernah berjumpa face to face, tapi rasa macam dekat je sebab nanny very friendly even communicate dalam group jer... in fact, kami semua dalam Jutawan mmg very closed each other walaupun rata2 tk pernah bersua muka... cuma berhubung di alam maya je.. saling tolong menolong antara satu sama lain.. berkongsi ilmu dan macam2 lagi..
eh melalut pulop... hehehe... sebenarnya nk share kan video Tips Berpantang dgn Set Berpantang Shaklee from my dear nanny, Master Hadhatina ni... masa berpantang kat Yaya dlu, saya pun amik set ni... saya bersalin kat Yaya secara ceaserian sebab Yaya breech... Alhamdulillah rasa segar dan bertenaga jer walaupun biasalah dlm pantang…

Fungsi Vitamin E Shaklee untuk kulit cantik, kesuburan lelaki

Image
Terdapat banyak Vitamin E di pasaran sekarang ni.. tapi, apa perbezaan Vitamin E di pasaran dengan Vitamin E Shaklee?? Jom tengok..  dibuat daripada minyak soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dengan Vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta). Ianya adalah Vitamin E yang paling lengkap di pasaran. Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap Vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot.  Juga penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.
FUNGSI VITAMIN E 1. Melindungi jantung ~  Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, meningkatkan kolesterol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang platlet darah melekat ke dinding arteri, menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung …

Kekalkan Kesihatan dengan VitaLea Shaklee - Multivitamin Terbaik

Image
Baru2 ni saya mengGoogle pasal multivitamin... apa yg saya jumpa buat saya rasa awesome sgt...!  Sebab apa rasa awesome...?  Sebab saya rasa saya memang telah buat keputusan yang tepat... tengok lah apa yg saya nk kongsikan ni... :))

Tengoklah tu... multivitamin Shaklee dok kat ranking no.berapa...? berapa skor yang Shaklee dapat dari segi keberkesanan? Tidak syak lagi (ehh macam iklan tv pulop)... antara sebab yang menjelaskan kenapa Shaklee menjadi fenomena sekarang ni...
Meh tengok multivitamin Shaklee yang hebat sgt ni... hehehe

Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai 'Vitalize-Mineral' dan disingkatkan sebutan kepada 'Vita-Min', dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea.Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan …