"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Monday, 11 November 2013

Tips berpantang dengan Set Berpantang Shaklee - Master Hadhatina

Dari semalam datang angin nak melayan layan You Tube... pastu tingat yang Master Hadhatina ada upload video Tips Berpantang dgn Set Berpantang Shaklee kat You Tube... so layan video tu pulak...


Kalau dalam susur galur Jutawan, Master Hadhatina ni kira nanny saya la... sbb dia upline mama saya, Norhanita Yusof... hehehe... walaupun tk pernah berjumpa face to face, tapi rasa macam dekat je sebab nanny very friendly even communicate dalam group jer... in fact, kami semua dalam Jutawan mmg very closed each other walaupun rata2 tk pernah bersua muka... cuma berhubung di alam maya je.. saling tolong menolong antara satu sama lain.. berkongsi ilmu dan macam2 lagi..

eh melalut pulop... hehehe... sebenarnya nk share kan video Tips Berpantang dgn Set Berpantang Shaklee from my dear nanny, Master Hadhatina ni... masa berpantang kat Yaya dlu, saya pun amik set ni... saya bersalin kat Yaya secara ceaserian sebab Yaya breech... Alhamdulillah rasa segar dan bertenaga jer walaupun biasalah dlm pantang kan dgn tk cukup tido semua... luka pun cepat sembuh... yang paling best, saya boleh teruskan pengambilan Shaklee walaupun Yaya kena jaundice dkt 2 minggu jugak (sebab saya darah O+, so anak2 saya mmg akan kena jaundice)... masa nurse Klinik Kesihatan datang check kt umah, dia pesan kalau amik jamu stop dulu sbb baby ada jaundice... bila saya bgtau saya tk amik jamu, saya amik supplemen/vitamin Shaklee je, so nurse kata ok... boleh teruskan... pengalaman dua anak terdahulu, saya amik jamu... so bila anak2 saya kena jaundice.. selagi dorang tak sembuh sepenuhnya, selama tulah saya tk boleh amik jamu... badan mmg rasa tk sedap sangat sebab bila kita dh bersalin, guna banyak tenaga, hilang banyak darah dll... pastu tk leh amik jamu utk kuatkan badan balik kan... tapi, mmg lain rasa berpantang dgn Shaklee banding dengan jamu...


Jom tengok video nya kat sini...  Tips Berpantang from Master Hadhatina

Bila tengok video nanny Master Hadhatina ni... rasa tingin pulak nk pregnant lagi.. hahaha... tunggu Yaya besar sikit dlm 2-3 tahun ke bolehlah kot... tk sabar nak lalui pengalaman mengandung dan berpantang lagi sekali dengan Shaklee... :))

Mommies yang masih mencari set berpantang yang sesuai untuk berpantang nanti, bolehlah try set Berpantang Shaklee ni... don't worry, set berpantang ni boleh diteruskan sampai lepas habis tempoh berpantang, malah en.suami dan seisi keluarga pun boleh share kalau nak sebab Shaklee ni supplements untuk kesihatan... berbaloi2 kan?

Nak cuba? Contact saya yea...
saya boleh cadangkan ikut keperluan dan bajet anda...!!

BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment