Posts

Showing posts from December, 2013

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee!!

Wow!! Fenomenanya Shaklee sekarang ni! Sebut Shaklee jer mesti org akan respond, “ooo Shaklee…” Dah ramai yang mula percaya dengan produk Shaklee.. Ada yang join ahli untuk makan sendiri jer, ada yang join sebab nak buat side income. Yer lah, skrg ni kan semua pun dh naik… instead of kita mengeluh macam2 pun tak ada yang berubah, betul tak…? Dengan buat biz Shaklee ni, sekurang-kurangnya, dapat la tampung sikit perbelanjaan yang saban hari makin meningkat tu… kalau rasa, “alahh.. bkn banyak pun.. RM30 jer..”… kak long oiii RM30 pun saper nk bagi saja2 kan… RM30 tu kalau bagi Miza ni, lepas gak nk bli susu atau diapers Yaya… betul tak?? Kalau yang kerja tu, RM30 tu lepas la nak buat isik minyak keta ke, buat duit belanja mkn ke… kan?? 
Anda berminat nak sertai kami? Syarat paling utama… anda mestilah berumur 18 tahun ke atas. Heheheh… Jom tengok 7 Kelebihan Menjadi Pengedar Shaklee: 
1. Modal dan Risiko yang rendah 
Tidak seperti bisnes lain yang memerlukan modal yang tinggi (dan risiko y…