"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, 26 February 2014

Hilangkan Sakit Kepala/Migrain Dengan CoQ Health Shaklee

Rini nak share testimoni Miza sendiri.. haha poyo kan? Poyo tak poyo.. tapi Miza memang teruja dengan testimoni Miza yang satu ni... haha..

Miza penah cerita pasal CoQ Health kt entri sini dalam bulan Oktober 2013.. masa tu Miza baru start amik CoQ Health, sempena offer bulan September kalau tak silap.. lepas tu, sepanjang Oktober - November 2013 lak, saper yang beli barang Shaklee secara online dan melebihi 200uv, Shaklee bagi sebotol CoQ Health secara percuma...! So takkan nak lepaskan peluang kan.. sepanjang promosi tu, Miza dapatlah beberapa botol CoQ Health... buat makan sendiri jer maser tu sebab CoQ Health baru lagi.. tak ramai yang cari lagi hihihi... tapi lepas baca entri ni... korang mesti cari Miza untuk CoQ Health tau!!


Ok sebelum tu.. nk citer dlu.. selama ni Miza memang tk der migrain.. tapi Miza notice, sejak masuk umur 30an... tiap kali nak period, Miza mesti akan alami sakit kepala yang sangat kuat... selalunya sebelum period, kdg2 masa awal period, ataupun selepas abis period... kalau kena sakit kepala tu... siksanya rasa Ya Allah... macam manalah org yg ada migrain kan... sakit kepala tu kdg2 sampai muntah2, terbaring tak boleh nak buat apa dah... suami dan anak2 pun kira dah maklum... bila Miza macam tu.. 'kawan baik' nak melawat la tu.. dorang pun pandai2 la bawak diri... huhuhu kesiannnn depa... maser tu, tak main la Panadol.. Uphamol pun tak main... Miza amik Active Fast terus...! Memang ader jer standby dalam handbag sampai sepapan... tu pun hilangnya kejap je... nanti sakit balik, kena telan lagi dan lagi sampailah rasa lega...

Sebulan dua lepas amik CoQ Health.. Miza tak perasan lagi... sebab masa tu Miza masih ambil pil perancang kot... Miza boleh agak time period dengan kiraan pil tu atau rasa sakit kepala yang datang, haha... Lepas dah stop ambil pil perancang.. dah tk alert lah bila nak period.. tup2 datang je 'kawan baik' Miza ni... tak sangka sebab Miza dah tak sakit kepala...! So bila tak solat, anak Miza tanya.., 'Eh.. mama tk solat?' Dengan bangganya Miza jawab, 'mama piyet lah..' Dia pun cam terkejut, sebab dia tau la mama dia ni kalau 'kawan baik' datang macam mana kan.. ni steady je cam tak der apa2... rasa hepi sangat...!!! orang yang sakit kepala/migrain jer tahu kan camner sakitnya huhu..

Bila Miza study pasal CoQ Health lebih lanjut... baru ingat... CoQ Health ni juga bagus untuk kesihatan mental... means, sakit kepala, migrain, loya2 dan muntah bagus la sgt amik CoQ Health ni... Set Migrain Shaklee sebelum ada CoQ Health ni ialah B Complex dan Ostematrix... so lepas ni saper yang ader Migrain, sakit kepala... boleh combine CoQ Health ni dengan Set Migrain yang ada atau cukup kot amik CoQ Health ajer..!

Dan bonus yang Miza dapat sejak amik CoQ Health ni.. ramai yang tegur muka Miza nampak glowing, flawless.... tak percaya tanya customer yang COD barang dengan Miza... hahaha kembang jap mak jemah!!!

Mana tak nya.. bahan utama dalam CoQ Health ni ialah CoQ10, Vitamin E dan Teh Hijau... so selain jaga jantung, bagus sgt utk kesuburan lelaki, kulit yang cantik, awet muda, sunblock semulajadi, jaga berat badan dll...!


Sebiji sehari je... mudahkan! All in one gitu...

BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment