"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Sunday, 23 February 2014

Shaker oh shaker Shaklee ku...!!!

Shaker Shaklee ni... seingat Miza, sejak Miza buat biz Shaklee mulai Mei 2013... dah 2x kot dijual dan tak sampai berapa hari di pasaran, dah habis... memang terlajak laris kata org!! Dalam masa tak der stok 1 Msia tu.. ramai pulak yang cari... apa la yg best sgt dgn shaker ni kan? Hahaha...


Kira Miza buat review la ni kan uhik3.. Shaker ni boleh masuk sampai 400ml air... besar tu kan... pastu yg best lagi.. dalam shaker ni ada gegelung besi.. so bila kita shake minuman dalam ni.. terlarut habis.. tak der ketul2... pastu ader muncung kat tudung shaker.. so tak yah la nak bukak2 tudung shaker, meleleh2... comot lak lepas shake...

Best kan... harga RM10 je (tak termasuk pos).. bagi Miza memang berbaloi sebab tahan lasak... miza mmg guna hari2 tapi masih kekal cantik dan elok keadaannya... shake lah air aper pun... x der kesan bau atau karat kat shaker (hari2 Miza shake Cinch Energy Teamix uollss..!!)

Saper yang berminat kena la act fast ye... kejap je abis lagi shaker ni kang...

XOXO...!!!


BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment