"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Tuesday, 25 February 2014

Testimoni Collagen Powder Shaklee

Testimoni ni dari customer Miza... dia ader antar msg kat Whatsapp tapi cari tk jumpa lak.. dh jumpa nanti Miza tempek kt sini ye... sbb dia teruja sgt dgn hasil berCollagen Shaklee ni... dia post kt Instagram lak... what a happy customer kan..?? ehehehe...

Customer saya ni memang consumer ESP... pastu sempena offer Collagen Powder Shaklee ritu.. dia tak lepaskan peluang... dia baru cuba Collagen Powder Shaklee tak abis lagi pun sekotak.. kulit muka rasa lebih lembut dan halus... tu yang dia happy sangat tu...!

Dari dok try macam2 produk kolagen di pasaran yang silap2 boleh bikin badan naik macam dipam2 tu, haha... meh try Collagen Powder Shaklee ni... gerenti puas hati... ;))

Miza sendiri pun dh try.. mmg lembut je rasa kulit muka... tumit kaki pun lembut je x kasar mcm slalu...



BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment