"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Sunday, 23 February 2014

Wajib ambil lepas lunch!

Hari ni anak sulung Miza yang duduk asrama tu outing.. tapi tak pegi mana2... bawak dia balik lepak kat umah je hehehe.. mentang2 umah x jauh sgt...

So miza masak peberet dia (dan peberet miza jugak!)... iaitu spagetti bolognaise... tapi entri ni bkn nak share resipi tau... haha... nk citer apa rutin Miza lps lunch... nk2 lagi klu dah lepas belasah 2 pinggan spagetti... errrrkkkk pengsan!

Lepas lunch Miza akan amik 3 biji Lecithin dan 3 biji Peppermint Ginger Plus... lepas tu shake lak Cinch Energy Teamix dengan madu... Minum smpi ke titisan terakhir.. haha slurpppp sodappp...!!!


Tujuannya utk tak bagi can kpd lemak2 tak baik berkumpul dalam badan... pastu buang angin gak dalam badan ni... dan mengurangkan asid gastrik yg selalu buat kita sendawa rasa 'masam2 pedas' tu... yg plg best... melancarkan proses pembuangan ekekeke...

Miza suka minum Cinch Teamix lps lunch sbb lps mkn mesti rasa kenyang dan mengantuk mcm nk melingkaq org utara kata... haha.. so nti bdn rs bertenaga dan lebih fokus... bantu tingkatkan metabolisma jugak utk bakar lemak dgn lbh pesat lagi...

Sapa2 yg ada amik produk Shaklee mcm yang Miza amik ni... jgn culas tau (peringatan utk diri sendiri gak ni hihi..) Kalau konsisten... barula nmpk hasil... kita je yg blh tlg diri kita kan.. bkn org lain... :)))
XOXO...!!!


BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment