"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, 21 March 2014

Hilangkan Parut Jerawat dengan ESP, Vitamin E dan Alfalfa Shaklee...!!


Testimoni bergambar ni bkn Miza tau.. tp pengguna Shaklee yang dah berjaya dapat kulit yang cantik flawless dgn ESP, Vit E dan Alfalfa... terbukti berkesan kan..!

Dulu2... Muka Miza pun macam Puan Ema ni... jerawat setompok2 kt pipi ngan dagu... kalau keluar kt tempat panas, makin merah lak jerawat tu... parut pun sama naik merahnya... masa tu, Miza suka tukar2 produk skincare... pantang dgr org citer produk skincare yg bagus je Miza pun sibuk nk try.. sbb masa tu memang rasa stress je... macam desperate sgt nak cepat2 je nyahkan semua tu dari muka. Nak2 bila ada mulut2 yang tak insurans suka kutuk2.... plg tk leh terima bila ader sorang hamba Allah tu kata, org yang ada jerawat kat muka ni sebenarnya orang yang tak pandai jaga kebersihan, dalam bahasa kasarnya PENGOTOR... siyes sentap mak nok...!

Masa pregnant kat Yaya, Miza memang dah amik ESP... tapi setong tu punyalah lambatnya habis sebab Miza amik ikut suka Miza je... hehehe... tapi sejak amik ESP secara konsisten mulai Mei 2012, bila jumpa kawan2 yang dah lama tk jumpa... ramai yg tegur muka Miza nampak flawless dan glowing gitu... (jgn muntah ijau dgn statement perasan tapi benar ni, hahaha)... syukur sgt2..! mulai bulan Mac ni lak, Miza baru start amik Vitamin E.. yelah... sejak kes letupan minyak kopok lekor beberapa minggu yang lepas..! dpt beberapa parut comel kt muka dan tangan.. huhu.. Alfalfa lak memang dh lama Miza consume...

Adik2 dan kakak2 manis... raya dah nak dekat kan... tak nak ke cun melecun di pagi raya..? takkan syik nk snap gambar dgn Camera 360 je... tk real lahh.... haaa... sempat lagi ni... 

Hermm... kalau anda memang consumer Shaklee tapi lom jadi ahli lagi... alang2 memang dok consume Shaklee kan.. baik jadi ahli terus, lepas ni dah boleh beli dgn harga ahli, save sehingga 20% dari retail price tau.. kalau layak, dapat bonus/cash back lagi... betul tak... 

Nak tahu lebih lanjut, boleh contact...

Miza Ahmad
Pengedar Sah Shaklee ID 913363
SMS.Whatsapp.WeChat.Telegram 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
COD Shaklee di Bayan Lepas, Sungai Ara, Teluk Kumbar, Gelugor, Pulau Pinang

XOXO...!!!

1 comment:

  1. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    Menghilangkan Bekas Jerawat
    .

    ReplyDelete