"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, 30 April 2014

Boleh Kurus Ke Dengan Shaklee..?

Assalamualaikum wbr...!

Wahhhh kejap je dah hari terakhir April. Nak iklan jap... Promosi Ostematrix (pil kalsium Shaklee yang lengkap dengan magnesium, vitamin D tuuuu...), beli 6 percuma 1 tu masih berlangsung tau! Rini last day...! Rugi tk grab bulan ni kalau korang memang consumer tegar suplemen/pil Kalsium.. 

Pagi ni Miza ada macam2 rasa.. hihihi... rasa berdebar sebab nak closing... risau sebab rini nak restock barang takut sistem slow.. mesti ramai giler nak oder barang last minit dan sibuk nak closing... pastu rasa happy sebab esok cuti, boleh gi melawat Yasmin di asrama... happy lagi sebab pagi ni dapat testimoni terkini dari BFF Miza... hehehehe.. macam2 rasa ada kan? Tapi yang negatif2 tu jangan fikir2 sgt... tak bagus untuk permulaan hari... yuk kita positifkan minda... in sha Allah yg positif2 je yang akan datang pada kita (eh tetiba macam pakar motivasi plak khennn... hahaha)

Ok tk mo citer panjang2 sebab banyak hal nak settle pagi ni... Miza tinggalkan testimoni latest ni dlu untuk korang baca yea... 


Wow...!!! Miza sendiri rasa teruja sangat sebab sekarang berat badan terkini BFF Miza ni dah 78kg...!!! Nak tahu apa yang dia amik? Ok... sekarang ni dia amik ESP, CoQ Health, Omega Guard, Lecithin, Alfalfa dan HerbLax... suplemen Shaklee yang lain dia ambil untuk kesihatan ialah Zinc Complex, AJHT, Ostematrix dan Peppermint Ginger Plus. Macam banyakkkkk jer...? Taklah... HerbLax dan Peppermint Ginger Plus tu amik sekali sekala je.. bukan tiap2 hari... Paling penting, dia kata.. untuk dinner dia tak makan nasi tapi ganti dengan makanan macam mee, koayteow atau makaroni... AIR KOSONG MINUM SEHARI 3 LITER atau lebih... tu yang utama...

Miza bangga sangat dgn dia kerana dia bersungguh-sungguh nak turunkan berat badan dan dia juga telah berjaya membuktikan bahawa memang boleh kurus dengan Shaklee... janji kena konsisten ambil suplemen, minum banyak air kosong dan kawal jumlah pemakanan (tapi sejujurnya, kalau korang minum banyak air kosong dan amik suplemen betul2, memang korang akan rasa kenyang dan tk der nak makan lebih2 macam selalu...)

Ishhh panjang jugak Miza melalut... ok nanti sambung lagi ye.. kang dak Yaya bangun.. APTB..!

Salam sayang, XOXO...!!
Miza Ahmad
Pengedar Sah Shaklee Pulau Pinang (ID 913363)
COD Shaklee di sekitar Bayan Lepas, Sungai Ara, Teluk Kumbar, Gelugor, Pulau Pinang.
SMS.Whatsapp.WeChat 019-4567 268
mayya7278@gmail.com

No comments:

Post a Comment