"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Tuesday, 13 May 2014

Lecithin Shaklee Boleh Sedut Lemak???


Hahhh... ni hot selling Miza tiap2 bulan...
kalau nak tau.. ni la produk Shaklee yang wajib amik kalau nak kurus... 
nak turunkan kolesterol pun boleh...
nak tingkatkan daya ingatan pun boleh..
bfeed mommy nak amik utk kurus dan kurangkan bengkak susu pun boleh...
masalah rambut gugur pun boleh...
extra bonus, nanti kulit lembap2 gitu...

Paling best untuk kurus la sebab...
fungsi Lecithin ni pecahkan lemak.. 
dikenali juga sbg 'pengemulsi lemak'... camner tu?
dia ada kesan melekat kat lemak tau...
so, lemak tu terapung kat dalam darah, dan avoid lemak
dari melekat kat dinding membrane...
Lecithin ni tak boleh dihasilkan oleh badan kita tapi badan kita perlu sangat...


Sebotol RM52.50, utk kegunaan sebulan... mahal ke uolss..???
nak lagi murah, jom la jadi ahli..
RM75 je seumur hidup...
pasni tak yah pening2 nak survey sana sini
kompom dpt harga ahli yang save sampai 25%...!
heheheh lariiii....

NAK JADI AHLI SHAKLEE?
NAK BELI PRODUK SHAKLEE?

SMS.Whatsapp.WeChat.Telegram
Miza Ahmad
019-4567 268
mayya7278@gmail.com

COD Shaklee Bayan Lepas, Sungai Ara, Teluk Kumbar, 
Sungai Batu, Gelugor Pulau Pinang

No comments:

Post a Comment