"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, 14 May 2014

Teh untuk kurus? Cinch Energy Teamix Shaklee jawapannya..!


Miza dan keluarga memang suka sangat makan nasi kandar..
almaklumlah, orang Penanglah katakan... hahaha... dalam seminggu mesti pekena sekali...
paling best kalau makan nasi kandar ni, minum teh o ais... heaven..!

Tapi sekarang ni kalau makan nasi kandar, Miza dah tak order teh o ais.. 
Miza order air suam atau ais kosong je... lepas tu, koyak satu stick Cinch Energy Teamix Shaklee (memang sentiasa ada dalam handbeg!!) tuang ke dalam air tu... jadilah teh o suam atau teh o ais.. tapi tanpa gula... sedap tau sebab tak kelat pun Cinch Energy Teamix ni... nak lagi sedap order la kat mamak tu air limau tanpa gula ke.. pastu add on Cinch Energy Teamix... terangkat habis...!!!

Semalam lepas hantar Yasmin balik asrama, kami tapau nasi kandar jer as dinner...
dah makan di rumah... so bolehlah upgrade sikit peberet drink Miza tu... 
tambah lemon dan madu... jadilah ice lemon tea honey... sedappppp sgt...!!!
seriously, rasa tak cukup lak...!

Apa yang bestnya Cinch Energy Teamix ni??
Dengan kombinasi Teh Hijau Matcha, Teh Merah dan Teh Putih, antara fungsinya sebagai antioksidan, membantu meningkatkan metabolisma, membakar lemak, mengurangkan selera makan, mengekalkan kecergasan tubuh, meningkatkan tenaga dan ketahanan badan, detoks dan lain2 lagi.

Customer yang dah try Cinch Energy Teamix ni mesti akan repeat order 
sebab dah rasa kesan positifnya. Sorang customer siap bagitau, minum Cinch Energy Teamix ni.. bila poo poo... 'macam2 rupa' keluar! hahaha detox abis...!

Kalau tak percaya, cubalah sendiri... Miza paling suka bila minum ni.. 
mata jadi bulat jer tak der ngantuk2, terutamanya kalau lepas makan tu kan.. 
masa solat mesti asyik nak menguap je... amik Cinch Energy Teamix ni... 
segar bugar terus!

Mahal ke???
Sekotak : 28 sticks
Harga : RM131.00 (exclude postage)

Nak cuba? Contact Miza ok...
Whatsapp.WeChat.Telegram : Miza Ahmad, 019-4567 268
Emel : mayya7278@gmail.com

BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE?

BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE?

RM75 SAHAJA SEUMUR HIDUP 
(TERMASUK KOS POS KIT AHLI TERUS KE DEPAN PINTU RUMAH ANDA!)

COD SHAKLEE : BAYAN LEPAS, SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, SUNGAI BATU, GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment