Posts

Showing posts from June, 2014

Dengarlah Bintang Hatiku

Image
Bila Miza rasa down atau sedih, Miza suka dengar/nyanyi lagu ni... 
dan pandang wajah anak2... sebab dorang la push factor Miza selama ni...
Sayang dorang sampai Jannah...! Dengarlah bintang hatiku
Aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku
Hanya kaulah yang ku tuju

Dan teringat janjiku padamu
Suatu hari pasti akan tepati
Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Dengarlah bintang hatiku
Aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku
Hanya kaulah yang ku tuju

Dan teringat janjiku padamu
Suatu hari pasti akan tepat

Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu
Dan ku takkan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu
Semampuku dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku ter…

Fungsi CoQ10 Untuk Atasi Migrain/Sakit Kepala

Image
Assalamualaikum wbr semua...!
Lama Miza tak bersiaran kan... busy sikit dengan family matters.. pastu, selsema la pulak... kebetulan, lawatan 'kawan baik' pun time ni lah... sobsss

'Lawatan' kali ni agak perit sebab Miza dah dekat 2 minggu kot missed/tak amik CoQ Health.. bila nak restock ader je benda lain yang perlu diutamakan... ingatkan oklah kalau tak amik... rupanya... sakit kepala kaw-kaw punya... dah la dengan hidung tersumbat, huhu letih! Terus hilang selera makan...
Dalam sakit2... sempat lagi mengGoogle.. hasilnyaa...  Credit untuk drzubaidi.com
Ooooo... patut la bila tak amik CoQ Health Miza sakit kepala... kurang CoQ10 dalam badan rupanya... Ok... Janji lepas ni tak culas dah amik CoQ Health! Azab wooo sakit kepala.. kesian kat anak2... yelah.. mama asyik baring jer... tak layan dorang...
In fact, tak rugi pun amik CoQ Health ni sebab badan pun cergas jer tak letih.. pastu muka pun lambat nampak tua.. hehe... Paling penting, sejak amik CoQ Health ni, Miza tak p…

Hilang Parut Terkena Minyak Panas - Testimoni Vitamin E Shaklee

Image
Wahhh.. bulan Jun ni promosi Vitamin E! Bestnya.. best sebab Vitamin E ni memang Miza dan anak sulung amik... so wajib la grab promosi ni buat stok.. yang bestnya Vitamin E Shaklee ni, selain daripada makan, boleh jugak buat masker... boleh juga disapu pada luka atau parut... memang berkesan! Ni nak share testimoni diri sendiri ni, ekekeke...
Alkisahnya... masa goreng keropok lekor peberet anak2 pada 19/2/14 yang lalu.. dah last round pun... tetiba kebaboomm!!! (overnya sound effect haha).. meletupp..! percikan minyak panas tu kena kat muka sikit (kat atas kening kiri dan dahi) dan kat tangan kiri... sebaik kena tu, Miza lalukan kat air.. pastu sapu Herbal Blend.. bila dah kering dan berparut.. miza sapu Vitamin E kat parut tu malam sebelum tido...

Hasilnya... taraaa... ni dalam culas2 ni.. kejap sapu kejap tak sapu... kalau istiqamah sapu hari2 mesti parut ni lagi cepat hilang kan..? Gambar sebelah kiri tu amik pada 26/2/2014, beberapa hari lepas kena minyak panas tu... gambar…