"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Wednesday, 25 June 2014

Fungsi CoQ10 Untuk Atasi Migrain/Sakit Kepala

Assalamualaikum wbr semua...!

Lama Miza tak bersiaran kan... busy sikit dengan family matters.. pastu, selsema la pulak... kebetulan, lawatan 'kawan baik' pun time ni lah... sobsss


'Lawatan' kali ni agak perit sebab Miza dah dekat 2 minggu kot missed/tak amik CoQ Health.. bila nak restock ader je benda lain yang perlu diutamakan... ingatkan oklah kalau tak amik... rupanya... sakit kepala kaw-kaw punya... dah la dengan hidung tersumbat, huhu letih! Terus hilang selera makan...

Dalam sakit2... sempat lagi mengGoogle.. hasilnyaa... 
 
Credit untuk drzubaidi.com

Ooooo... patut la bila tak amik CoQ Health Miza sakit kepala... kurang CoQ10 dalam badan rupanya... Ok... Janji lepas ni tak culas dah amik CoQ Health! Azab wooo sakit kepala.. kesian kat anak2... yelah.. mama asyik baring jer... tak layan dorang...

In fact, tak rugi pun amik CoQ Health ni sebab badan pun cergas jer tak letih.. pastu muka pun lambat nampak tua.. hehe...
Paling penting, sejak amik CoQ Health ni, Miza tak pernah dah ambil segala paracetamol, pain killer untuk sakit kepala/migrain Miza ni... Takkan nak bergantung dengan pain killer sampai bila2 kan..? Semua tu ada kesan jangka panjang tau.. takut lah!

Sebotol ada 30 biji untuk sebulan.. makanya... sehari amik sebijik je... sonang amek...!

Harga pun sangat affordable untuk suplemen yang ALL IN ONE katanyaaa... Nak tenaga, nak cantik, awet muda, sunblock, kesuburan, hubungan suami isteri, kontrol berat badan, jaga jantung... semua dalam sebijik CoQ Health ni... power sehhh...!!! tak yah telan banyak2 pil...





BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE?

BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE?

RM75 SAHAJA SEUMUR HIDUP 
(TERMASUK KOS POS KIT AHLI TERUS KE DEPAN PINTU RUMAH ANDA!)

Whatsapp.WeChat.Telegram : 
Miza Ahmad, 019-4567 268
Emel : mayya7278@gmail.com

COD SHAKLEE : BAYAN LEPAS, SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, SUNGAI BATU, GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment