"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Monday, 9 June 2014

Hilang Parut Terkena Minyak Panas - Testimoni Vitamin E Shaklee

Wahhh.. bulan Jun ni promosi Vitamin E! Bestnya.. best sebab Vitamin E ni memang Miza dan anak sulung amik... so wajib la grab promosi ni buat stok.. yang bestnya Vitamin E Shaklee ni, selain daripada makan, boleh jugak buat masker... boleh juga disapu pada luka atau parut... memang berkesan! Ni nak share testimoni diri sendiri ni, ekekeke...

Alkisahnya... masa goreng keropok lekor peberet anak2 pada 19/2/14 yang lalu.. dah last round pun... tetiba kebaboomm!!! (overnya sound effect haha).. meletupp..! percikan minyak panas tu kena kat muka sikit (kat atas kening kiri dan dahi) dan kat tangan kiri... sebaik kena tu, Miza lalukan kat air.. pastu sapu Herbal Blend.. bila dah kering dan berparut.. miza sapu Vitamin E kat parut tu malam sebelum tido...


Hasilnya... taraaa... ni dalam culas2 ni.. kejap sapu kejap tak sapu... kalau istiqamah sapu hari2 mesti parut ni lagi cepat hilang kan..? Gambar sebelah kiri tu amik pada 26/2/2014, beberapa hari lepas kena minyak panas tu... gambar sebelah kanan lak, amik pada hari ni 9/6/2014... seriously, Miza teruja sgt tengok parut tu dah pudar... kalau tidak segan tau... masa baru kena dulu, siap ada yang tegur, nampak macam lebam kat tangan.. huhu..

Rupanya orang lain pun ramai yang buat macam Miza bila terkena minyak panas.. ni antaranya... memang terbaiklah Vitamin E ni dan juga Herbal Blend jangan lupa..!


Vitamin E ni sebotol ada 120 biji... bukan untuk kegunaan sebulan, tapi 4 BULAN...!! Sempena promosi Jun ni lagi la untung... boleh bagi juga pada mak ayah dan adik beradik atau yang tersayang... supaya semua pun dapat menikmati khasiat Vitamin E yang kebaboom ni..!


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE?

BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE?

RM75 SAHAJA SEUMUR HIDUP 
(TERMASUK KOS POS KIT AHLI TERUS KE DEPAN PINTU RUMAH ANDA!)

Whatsapp.WeChat.Telegram : 
Miza Ahmad, 019-4567 268
Emel : mayya7278@gmail.com


COD SHAKLEE : BAYAN LEPAS, SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, SUNGAI BATU, GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment