"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Saturday, 9 August 2014

Testimoni Vitamin E Shaklee terbaik untuk suami!!

Assalamualaikum wbr...

Hari ni Miza nak share testimoni yang panas-panas lagi ni... baru je dapat semalam... Miza excited nak share, tapi kena la tapis2 dulu kan testimoni ni sebab untuk tatapan umum.. takkan nak bukak semua lak hik2...

Alkisahnya customer Miza ni... sempena promosi Vitamin E ritu kan... dia beli la untuk suami dia... sebelum ni suami dia ada consume beberapa suplemen Shaklee yang lain gak... antaranya CoQ Health, (suami dia paling suka CoQ Health, power katanya...)  Tapi saja dia nak try Vitamin E pulak sebab Miza bagitau dia yang Vitamin E ni juga dikenali sebagai Vitamin Cinta... nak lagi power katanya hehehehe...


Dia kata lagi, sib baiklah dia simpan sampai lepas raya baru bagi suami dia start makan Vitamin E tu... ekekkeke... sebab lepas amik Vitamin E ni hubungan seksual dorang semakin intim... memang puas hati katanya...oppppsss eh eh takat tu je ye... 18SX lah kalau nak cerita detail kat sini... sape nak tau lagi lanjut kena la Whatsapp Miza ye... boleh cerita2...

Suka jugak Miza nak bagitahu ni... Vitamin E ni memang ada dalam Set Kesuburan, Set Suami Isteri dan Set Kesihatan Lelaki tau... ni antara sebabnya...

 

Sebotol Vitamin E ni ada 120 biji... satu hari amik sebijik je.. so kalau suami sorang je yang makan, tahanlah 4 bulan sebotol ni... kalau suami isteri yang makan, tahan 2 bulan... ok la kan, tak yah top up tiap2 bulan pun... yang paling penting, hubungan suami isteri pun lebih intim gittuuuu... dahla makin intim, kulit pun makin cantik, awet muda pastu jantung dan blood circulation pun lebih baik... berbaloi2...!

BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG

No comments:

Post a Comment