"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Thursday, 4 September 2014

Jom Hebat Utara 2014

Assalamualaikum wbr! 

Hari ni Miza nak share program anjuran group grandnanny Shaklee Miza --> IReach yang Miza join pada 30 Ogos 2014 yang lalu di SEAMEO RECSAM, Gelugor.  Miza bawa Yaya sorang je sebab kakak2 dia tolong adik ipar Miza yang buat kenduri kesyukuran pada hari yang sama.


Program ni best sebab pengisiannya macam2.. ada sharing tips Time Management, Leadership, Marketing dll serta update info-info terkini daripada Leaders yang baru balik dari lawatan Shaklee ke US. Selain tu ada jugak group aktiviti... yang paling Miza suka sebab semua program Shaklee boleh bawa anak2 bersama... Yaya sepanjang program tu pun bukan main enjoy lagi dapat berkenalan dan main dengan kawan2 baru... tak peninglah mama nak mengasuh dia sambil dengar talk hehe... Yaya siap jadi 'backup dancer' lagi atas pentas! 

Meh layan gambar2 sepanjang program dulu... ada yang Miza ambil guna handphone, ada yang ihsan dari photographer program dan gambar dari handphone kawan2.. :)

 Aksi Yaya kemain lagi... hihi



Yang tengah berucap tu mama Shaklee Miza.. Master Norhanita... 
hehehe.. mamaku dan anakku in action!


Pi balik, pi balik ikut suka dia je Yaya ni.. hihi...


  Aktiviti berkumpulan. 
Kumpulan Miza kena buat pasal produk baru Shaklee iaitu Phytocol-ST.


Masa pembentangan kumpulan


Dengan Mama Shaklee Miza, Master Norhanita


Bersama sebahagian sisters FJM yang hadir


Bergambar beramai2 sebagai kenangan :))


Sejujurnya, Miza rasa beruntung dan bertuah sangat sebab join Shaklee bawah susur galur Jutawan (Miza > FJM > Supermom > IReach > Jutawan).  Group Jutawan penyumbang sales terbesar kepada Shaklee Malaysia tau! Yang paling best, sebab kami dalam Jutawan ni bukan semata2 mengejar keuntungan, sales bertingkek2.. tapi penghayatan rohani diberi penekanan... sehebat mana pun kita, hubungan dengan Maha Pencipta comes first, betul tak...? Hubungan ukhwah sesama kami dalam group Jutawan pun akrab, sama2 membantu.. mesra macam adik beradik gitu...

Semoga kemesraan yang terjalin ni akan berkekalan hingga akhir hayat. Amin...

Keramahan, kebaikan, kemesraan dan ilmu yang dikongsikan untuk manfaat bersama Miza hargai sangat2... semoga dapat bertemu lagi di program akan datang..!

No comments:

Post a Comment