"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Thursday, 4 September 2014

Promosi Berganda Shaklee - September Yang Manis

Excitednya bercerita pasal Jom Hebat Utara (JHU) kan sampai terlupa nak cerita promosi Shaklee untuk bulan September ni... ekekeke...

Baiknya Shaklee ni tau.. agaknya sebab bulan ni bulan kelahiran ibu, Miza, kakak dan adik2 kot sebab tu Shaklee bagi promosi berganda... (sebenaqnya saja nak bagitau bulan ni birthday Miza, sila siapkan adiah na.. haha) macam tak percaya pun ada mula2 tu.. sebab selama Miza join Shaklee ni, tak pernah lagi dalam sebulan ada promosi sampai 2 produk..

Banyak pulak cakapnya si Miza ni kan... ok ok.. nin dia promosi bulan ni... Miza suka! Miza suka! Sebab Mealshakes memang wajib ada kat rumah... Peberet anak2... sedap minum dengan Vico... Collagen Powder pulak ritu pernah dah makan... pastu stop sebab nak utamakan keperluan lain.. dah promosi ni bolehlah amik balik... untung2 sempat melawa masa majlis perkahwinan adik2 Miza cuti sekolah ni... hergh3...
 


Memang rugi sangat kalau tak grab dua2 produk ni masa promosi... jimat banyak tau... kalau yang memang makan dua2 produk ni, masa ni lah nak beli buat stok... kalau tak beli masa ni, tunggu la dalam setahun lagi baru mai balik promosi ni... hasil pemerhatian Miza la kan.. untuk satu2 produk tu, promosinya akan berulang lagi lepas setahun... ye la.. satu2 produk nak promosi kan.. kena la ikut giliran...

Kalau berminat jangan malu2, jangan segan2... contact Miza ye.. nak beli 1 kotak/canister pun boleh, tak der masalah... Setiap pertanyaan akan dijawab secepat mungkin dan sebaiknya.. :))


BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SHAKLEE?

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?
BOLEH DAPAT PENJIMATAN SEHINGGA 25%...!!

HUBUNGI MIZA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO. 913363
MIZA AHMAD

SMS/WHATSAPP : 019-4567 268
mayya7278@gmail.com
Page : Mama Mayya Healthcare


COD : SEKITAR BAYAN LEPAS (SUNGAI ARA, TELUK KUMBAR, BATU MAUNG), GELUGOR, PULAU PINANG
 

2 comments:

  1. as salam tuan tanah..
    tahniah anda ada blog yg banyak info

    jemput blogworking
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. terima kasih gnor gnur.. hehehe.. banyak lagi yang perlu diperbaiki dlm blog saya ni..

      in sha Allah.. nanti saya singgah blog awak pulak ye..

      thx for stopping by.. ;)

      Delete