"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Friday, 3 October 2014

'melawat kawasan' di Shaklee Seberang Jaya

Assalamualaikum wbr dan salam Jumaat...!

Macam orang besar pulak kemain melawat kawasan ya... haha.. btw, ni cerita pada 20/9/14 (Sabtu) yang lalu... (banyak entri backdated daaa.... sobsss)

Setelah lebih setahun buat bisnes Shaklee ni, percaya tak? ni lah first time Miza menjejakkan kaki ke branch Shaklee... selama ni, order online je... pun begitu, Miza tak jadikan tu alasan tak boleh teruskan biz Shaklee ni... cuma betulla dorang cakap, feel beli barang di kaunter ni lain sikit... :))

 :: harus snap gambar jugak even en.somi tunggu dlm keta hahaha ::

Aktiviti 'melawat kawasan' ni pun unplan... Sehari sebelum tu Miza dapat call dari Shaklee Seberang Jaya, dia bagitau trofi yang Miza tak dapat sebab tak pergi NC 2014 ritu dah ada kat sana... minta datang collect... kebetulan kami nak attend Majlis perkahwinan anak saudara di Tapak Ekspo Seberang Jaya tu.. so Miza cuba nasib ajak en.somi singgah Shaklee...

Alhamdulillah, masa kami sampai tu, ada 2 orang customer jer di kaunter. Maybe sebab tengah bulan, pastu sekarang semua pun dah boleh beli barang online kan, sebab tu orang tak ramai... Miza amik kesempatan beli Chew Vit C sebotol yang adik ipar pesan kat kaunter... nak amik feel katanya kan... hehehe... 



Ni lah trofi nya... cantik kan..? Berat tau... happy sangat dapat trofi ni... terasa sangat usaha selama ni dihargai... walaupun tak dapat naik pentas untuk terima trofi ni, Miza bersyukur sebab Shaklee tetap juga bagi... boleh letak kat rak di rumah nanti... :))) 

Cumanya.. pin Supervisor tak dapat collect sebab appointment letter tak bawa... surat tu lagilah.. dari Oktober 2013... hehe tk pe, ada alasan nak pegi Shaklee nanti kan...!

No comments:

Post a Comment