"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Monday, 13 October 2014

Pengalaman Sendiri Pilih Set Mengandung & Berpantang Shaklee

Rini asek belanja testimoni aje ya... hehehe... entri ni Miza nak kongsi pengalaman Miza sendiri ambil Set Hamil masa mengandungkan Yaya dan sambung amik Set Berpantang...

Masa Pregnant
-------------------------
👍Kekal bertenaga walaupun balik kerja lewat malam, masih boleh sambung buat kerja rumah.
👍Kulit cerah dan lembut
👍Sembelit no more
👍HB cantik (tak pernah kurang dari 10)
👍Gula dalam darah pun ok, (even abah Miza ada diabetes)
👍Tak ada masalah sakit blkg, sakit kaki, bengkak kaki atau tarik mengkarung sepjg pregnant (smpi nak bersalin pun boleh naik motor lagi ke tmpt kerja. Pastu ofis kt tingkat satu lak tu, turun naik tgga takder masalah...)
👍Berat badan tak naik melampau
👍Muka tak sembap

Masa dlm pantang/lepas bersalin
-------------------------------------------------------
👍Stretchmarks dan parut ceaser pudar
👍Susu badan banyak
👍Tak bengkak susu dan sembelit macam masa bersalin anak no.1 & 2
👍Kekal cergas, muka tak pucat sebab boleh terus sambung ambil vitamin walaupun Yaya kena jaundice (Miza darah O+).
👍Dapat turunkan berat badan
👍Luka pembedahan cepat sembuh
👍Badan Yaya tegap, cepat boleh meniarap, merangkak, berjalan, tumbuh gigi dan jarang sakit
👍Kulit Yaya putih kemerah2an, cantik dan lembap

Sebab tu Miza suka syorkan Set ni pada ibu hamil... tak rugi pun sebab boleh sambung sampai dalam pantang dan lps pantang...

Nak info lanjut,
Whatsapp Miza ya,
019-4567 268

No comments:

Post a Comment