Posts

Showing posts from 2018

Azam Berazam! Selamat Tahun Baru 2018!

Image
Assalamualaikum wbr... Wahhh... lama gila baq ang tak update blog... banyaknya halangan... semoga kali ni betul2 la hang konsisten update blog Miza oiii... hahahaha... Sementara semua orang tengah dok panas lagi dengan azam baru..Miza pun nak berazam jugak, walaupun ada sesetengah azam tu carry forward dari tahun2 sebelum ni kih3 (jangan gelak, hgpa pun sama jugak kan elelelele)

Miza harapppp sangat selain dapat bantu diri sendiri dan keluarga, dapat bantu juga orang lain untuk kesihatan yang lebih baik dan capai tahap kewangan yang lebih baik.. semoga kita jadi Muslim yang sihat, kaya dan berjaya...

Antara kekangan yang paling susah nak handle bila buat lebih dari satu kerja dalam satu masa ialah pengurusan masa.. terutamanya untuk seorang Miza ni... suka tangguh kerja 😂 

Semoga tahun ni lebih teratur diri dan masa supaya boleh kerja lebih kuat dari last year.. nak tengok wajah sihat dan gembira anak2, mama abah selalu.. 😍

#fjmfamilies#tsunamishaklee#tsunami2018#fjm2018