Mama

Mama
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Thursday, 28 March 2019

A new me..! Semoga istiqamah..

Assalamualaikum! Lama la hai tk bersiaran kan.. janji dicapati lagi!

Dah masuk bulan Mac 2019 (actually dah nak masuk bulan April!). Nak wish tahun baru pun dah basi kan kih3. 

Kesempatan entri kali ni nak war2 kan, la ni Miza is kakmaneh (KM) hihik. Nak personal branding gittew. 

Macam mana boleh jadi kakmaneh pulak? Semuanya berlaku tanpa dirancang. 

Mula2 tu.. bila bercakap dengan kawan2 opis kakmaneh suka panggil depa adik manis la, kakak manis la. pastu depa pun dok panggil kakmaneh.. kakmaneh kat kakmaneh.. so why not kan just stick with 'kakmaneh'? alang2 memang dah 'maneh' orangnya hahaha mohon jangan kecam.

harap2 istiqamah la update blog kali ni ya kakmaneh.. nak share thoughts, resipi 'orang rajin', pasai Shaklee dan macam2 lagi, in sha Allah! even dah bertahun blog ni, tapi kakmaneh ni masih baru sebab tenggelam timbul dan blogging ni pun try n error belajar sendiri ja.. maafkanlah hamba na hihi

nah sebelum sembang panjang2 lagi nanti.. cer tengok.. maneh ke idok kakmaneh hampa ni? kekeke sampai jumpa lagi!

Shaklee

No comments:

Post a Comment

A new me..! Semoga istiqamah..

Assalamualaikum! Lama la hai tk bersiaran kan.. janji dicapati lagi! Dah masuk bulan Mac 2019 (actually dah nak masuk bulan April!). Nak ...