"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Sertai Group Jutawan



Jom sertai kami dalam Group Jutawan Sebagai Ahli Shaklee!

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee
Korang boleh daftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65.00 ajer... tak pun beli produk Shaklee melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650.00) untuk mendapat keahlian percuma. Korang cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 913363  sebagai sponsor/upline (hubungi saya untuk maklumat lanjut).


Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65.00 (itu kalau korang pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10.00 untuk pos member kit kalau korang nak kit tu dipos kepada korang, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75.00 (jika korang tak pergi ambil sendiri kit di branch).


Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Kalau korang just nak makan sendiri, jangan risau... korang tak perlu maintain points, melainkan korang nak buat perniagaan dengan Shaklee, korang perlulah dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi diulangi.... kalau cuma nak makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase yer...


Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Iyerrr...  tak perlu maintain point atau ada pembelian.


Apa yang diperlukan kalau saya nak daftar sendiri di branch?
Korang perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 913363 sekiranya korang berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri ~ online or offline.


Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join di bawah Jutawan?
Korang boleh tukar upline dengan register semula. Korang kenalah buat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Korang boleh guna ID saya 913363 sebagai sponsor korang.


Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Korang boleh buat pembelian dengan harga ahli (boleh email ke mayya7278@gmail.com untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, korang akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Kalau jadi co-ordinator ke atas ada insentif, dapat pegi trip free 5 star, dapat duit kereta, dapat elaun mcm2. tu je la. tak banyak pun dalam beberapa puluh ribu je... ahakss....


Dengan menjadi ahli di bawah Jutawan (menggunakan ID saya 913363 sebagai sponsor), korang boleh memulakan perniagaan Shaklee korang sendiri di bawah bimbingan team kami.


Sekiranya korang berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di mayya7278@gmail.com atau sms/wassap di 019 4567 268 untuk maklumat lanjut.

Love n' Care...,
Miza Zamani Ahmad

No comments:

Post a Comment