"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Retail Price

Utk rujukan customer Shaklee yang masih tertanya2 tentang harga sebenar produk Shaklee. Ni retail price yang telah Shaklee tetapkan. Kalau ader distributor jual lebih mahal dari harga ni anda bolehlah complaint. Tapi klu distributor anda bagi harga special utk anda.. senyum tak perlu kata apa2...! hehehe.... 

Kalau nak lebih keistimewaan, join saja keahlian.  Sorry... Harga ahli tak boleh publish yea, sebab itu termaktub dalam P&R Shaklee.. nak dapat harga ahli join aje membership... confirm anda tak rugi pun! Leh kita sama2 wat side income. 

Anda boleh dapatkan tawaran harga istimewa dengan dua cara...


1. Beli dari saya dan saya akan berikan harga yang terbaik

2. Mendaftar sebagai ahli dan dapat membeli dengan harga ahli (diskaun sehingga 15%)... yerlah kalau tiap2 bulan anda beli utk makan sendiri jer pun dah 150uv, dah boleh dapat bonus pada tengah bulan.. saper nk bagi kan...? heheheh...

Menarik bukan? :)



No comments:

Post a Comment